زمان نگهداری (تاریخ انقضا) قهوه های سرد دم به چند عامل بستگی دارن
دما
برای نگهداری قهوه های سرد دم دمای نگهداری آن در زمان نگهداری بسیار مهم است . در واقع هر چه دمای خک تری (بهتره 4 تا 8 درجه ) باشد زمان بیشتری قهوه های سرد دم طعم و عطر خودش را نگه میداره و دید تر میکروب ها رشد میکنن
نور
عامل بعدی که روی قهوه های سرد دم تاثیر گذاره نور هست . در صورتی که بهتره قهوه های سرد دم رو در جاییی بگذاریم که نور مستقیم خورشید به آن برخورد نکند
زمان (تاریخ انقضا)
قطعا زمان مهترین عامل در ماندگاری قهوه سرد دم است به صورتی که ما در صورتی که قهوه های سرد دم در دمای مناسب و جای مناسب قرار داشته باشد . بهترین زمان مصرف آن را در هفته اول پیشبینی میکنیم . بعنی بهترین طعم و عطر ها مخصوصا در لاین های آرابیکا در هفته اول هست.
اما با حساب عوامل بالا و بهترین حالت های نگهداری که گفته شد میتوانید قهوه های سرد دم خودتون رو تا 2 هفته نگهداری کنید و در این 2 هفته استفاده کنید .
عوامل خارجی از جمله میوه ها . آب گاز دار . آب میوه ها در ترکیب با قهوه سرد دم ساده ماندگاری رو پایین میاره و پیشنهاد میدیم که در یکی 2 روز اول استفاده بشه .