خانه – قهوه سرد دم

قهوه سرد دم به روش چکانه در مدت زمان بیشتر از 8 ساعت عصاره گیری شده

کارگاه آموزشی: دم آورهای سرد قهوه (Cold Brew Coffee)

کارگاه آموزشی: دم آورهای سرد قهوه (Cold Brew Coffee)

اردیبهشت 14, 1403

کارگاه آموزشی تخصصی قهوه و چا سرد دم به زبان علی رضایی / برند بهترین قهوه سرد دم ایران 2018

ادامه مطلب...
کارگاه : آموزش حرفه ای لاته آرت (طراحی روی قهوه)

کارگاه : آموزش حرفه ای لاته آرت (طراحی روی قهوه)

بهمن 29, 1402

عنوان دوره : مدیریت کافیشاپ / باریستا *****************   هنر آرائیدن قهوه با شیر و

ادامه مطلب...
درام در مقابل بستر مایع: چگونه برشته‌های مختلف قهوه بر طعم تأثیر می‌گذارند

درام در مقابل بستر مایع: چگونه برشته‌های مختلف قهوه بر طعم تأثیر می‌گذارند

بهمن 19, 1402

برشته کردن قهوه هم یک علم و هم یک هنر است و برشته‌کننده‌ها تعداد زیادی از متغیرها را کنترل و تغییر می‌دهند تا بهترین نتایج ممکن را ایجاد کنند – از زمان اولین ترک تا نرخ افزایش (یا RoR).

ادامه مطلب...
سبدخرید
آدرس های معتبر سایت https://lamacafe.ir/ و https://coldbrewcoffee.ir/ است
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ما از کوکی ها برای بهبود کارکردن شما با سایت استفاده می کنیم. با استفاده از این سایت شما استفاده ما از کوکی ها را پذیرفته اید.
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 آیتم سبد خرید
حساب کاربری